Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a murit pe loc, după un accident inexplicabil în Suceava. A spulberat balustrada unui pod și a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz

Accident cumplit, ieri, în localitatea suceveană Bosanci. O şoferiţă de 52 de ani a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, iar autoturismul s-a izbit violent de balustrada unui pod, după care a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz. Impactul i-a fost fatal. În maşină se află şi un pasager de 70 de ani, care a scăpat, în mod miraculos, cu doar câteva zgârieturi. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

De Angela Bertea la 05.10.2022, 09:14
Vezi și

Accidentul cumplit s-a petrecut în jurul orei 16:30.

Şoferiţa a pierdut controlul volanului în mod inexplicabil, deoarece nu circula cu viteză, şi a intrat în plin în balustrada unui pod de pe raza localităţii Bosanci. 

Angela Bertea, reporter Observator: Maşina venea dinspre Bosanci, iar aici, în loc să urmeze drumul uşor la stânga, s-a izbit de balustradă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Martoră: Nu a schițat absolut nimic, nu stânga, dreapta, să tragă de volan ceva, nimic, absolut, direct in pod.

Pe acelaşi subiect

Pasagerul din dreapta a scăpat ca prin minune

Zgomotul puternic provocat de impact a scos în stradă zeci de localnici. Aceştia au fost primii care au încercat să salveze victimele. Ambulanţa a ajuns şi ea repede la locul accidentului, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii. Pasagerul care se afla în dreapta şoferiţei, un bărbat de 70 de ani, a scăpat ca prin minune doar cu zgârieturi şi o sperietură zdravănă.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: În urma evenimentului, din păcate, a rezultat decesul femeii în vârstă de 52 de ani, conducătoarea auto. În vehicul se mai afla și un bărbat de 70 de ani, care nu a suferit leziuni şi nu a necesitat intervenţie medicală.

Viteză mare nu pot zice că avea. A intrat fix în balustradă

Martor: M-am dus la maşină, ea era cu faţa în jos, căzută, moartă și a fost domnul celălalt care l-a scos ginerele, l-a scos din mașină.

Martoră: Viteză mare nu pot zice că avea. A intrat fix în balustradă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O șoferiță a murit pe loc, după un accident inexplicabil în Suceava. A spulberat balustrada unui pod și a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz