Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a murit pe loc, după un accident inexplicabil în Suceava. A spulberat balustrada unui pod și a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz

Accident cumplit, ieri, în localitatea suceveană Bosanci. O şoferiţă de 52 de ani a scăpat de sub control maşina pe care o conducea, iar autoturismul s-a izbit violent de balustrada unui pod, după care a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz. Impactul i-a fost fatal. În maşină se află şi un pasager de 70 de ani, care a scăpat, în mod miraculos, cu doar câteva zgârieturi. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Angela Bertea

la 05.10.2022, 09:14

Vezi și

Accidentul cumplit s-a petrecut în jurul orei 16:30.

Şoferiţa a pierdut controlul volanului în mod inexplicabil, deoarece nu circula cu viteză, şi a intrat în plin în balustrada unui pod de pe raza localităţii Bosanci. 

Angela Bertea, reporter Observator: Maşina venea dinspre Bosanci, iar aici, în loc să urmeze drumul uşor la stânga, s-a izbit de balustradă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Martoră: Nu a schițat absolut nimic, nu stânga, dreapta, să tragă de volan ceva, nimic, absolut, direct in pod.

Pe acelaşi subiect

Pasagerul din dreapta a scăpat ca prin minune

Zgomotul puternic provocat de impact a scos în stradă zeci de localnici. Aceştia au fost primii care au încercat să salveze victimele. Ambulanţa a ajuns şi ea repede la locul accidentului, dar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii. Pasagerul care se afla în dreapta şoferiţei, un bărbat de 70 de ani, a scăpat ca prin minune doar cu zgârieturi şi o sperietură zdravănă.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: În urma evenimentului, din păcate, a rezultat decesul femeii în vârstă de 52 de ani, conducătoarea auto. În vehicul se mai afla și un bărbat de 70 de ani, care nu a suferit leziuni şi nu a necesitat intervenţie medicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martor: M-am dus la maşină, ea era cu faţa în jos, căzută, moartă și a fost domnul celălalt care l-a scos ginerele, l-a scos din mașină.

Martoră: Viteză mare nu pot zice că avea. A intrat fix în balustradă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O șoferiță a murit pe loc, după un accident inexplicabil în Suceava. A spulberat balustrada unui pod și a plonjat în gol 3 metri, într-un iaz