Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță beată a făcut prăpăd în Galați: 9 mașini avariate, după ce a intrat cu mașina în zona pietonală din Orașul lui Moș Crăciun

O femeie în stare de ebrietate din Galaţi a făcut prăpăd de Crăciun. S-a urcat beată la volan şi a avariat nouă maşini în zona centrală a oraşului, după ce a pătruns cu autovehiculul în zona interzisă din Orașul lui Moș Crăciun și a traversat un pasaj pietonal cu trepte.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 12:29

Vezi și

Polițiștii gălățeni au stabilit că o femeie cu vârsta de 44 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism „a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului Fata pe valuri, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței”.

Femeia avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat

În urma evenimentului au fost avariate nouă autovehicule. Femeia a fost rănită, iar polițiștii au stabilit că era în stare avansată de ebrietate, potrivit Mediafax.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii.

Aceștia au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O șoferiță beată a făcut prăpăd în Galați: 9 mașini avariate, după ce a intrat cu mașina în zona pietonală din Orașul lui Moș Crăciun