Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O şoferiţă de 21 de ani şi-a băgat prietenii în spital după ce s-a înfipt cu maşina într-un sens giratoriu, în Tulcea

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani au fost răniţi, vineri dimineaţa, în urma unui accident rutier înregistrat în oraşul Tulcea, din cauza vitezei.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 09:32

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), autoturismul în care se aflau cei trei tineri era condus de o fată, în vârstă de 21 de ani, care nu a adaptat viteza, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în coliziune cu un sens sens giratoriu.

Cei trei au fost răniţi

În urma evenimentului, toţi cei trei pasageri au fost răniţi, iar pentru unul dintre ei, tânăra şoferiţă, pompierii au intervenit pentru scoaterea din autoturism.

Articolul continuă după reclamă

Cele trei persoane au fost transportate la spital. "În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a anunţat IPJ.

Potrivit sursei, conducătoarea auto a fost testată pentru alcool şi droguri, iar rezultatul a fost negativ. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O şoferiţă de 21 de ani şi-a băgat prietenii în spital după ce s-a înfipt cu maşina într-un sens giratoriu, în Tulcea