Antena Meniu Search
x

Foto O şoferiţă de 30 de ani a acroşat cu viteză un microbuz şi l-a răsturnat pe un câmp din Cluj. Un pasager a ajuns rănit la spital

Un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu 9 pasageri s-a produs marţi dimineaţă în localitatea Jucu de Mijloc, din judeţul Cluj, o persoană din microbuz primind îngrijiri medicale la faţa locului.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 09:18

”Pe DN 1C, localitatea Jucu de Mijloc, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 9 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

O conducătoare auto de 30 de ani, din comuna Jucu, ar fi pătruns pe DN1C de pe DC40, încălcând marcajul  longitudinal dublu continuu, care separă sensurile de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, de un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani.

Bărbat de 54 de ani, rănit

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 54 de ani, din județul Iași, pasager în microbuz. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative În urma impactului, o persoană din microbuz primeşte îngrijirile medicale la faţa locului.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Cluj-Napoca - Dej, valorile de trafic fiind ridicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O şoferiţă de 30 de ani a acroşat cu viteză un microbuz şi l-a răsturnat pe un câmp din Cluj. Un pasager a ajuns rănit la spital