Antena Meniu Search
x
LIVE

O şoferiţă de 72 de ani a ajuns cu maşina deasupra unei căruţe

S-a întâmplat după ce a pierdut controlul volanului pe o şosea din Vaslui. I-a rănit pe cei doi ocupanţi ai atelajului, un bărbat şi o femeie şi amândoi sunt acum internaţi.

De Redactia Observator la 31.10.2020, 11:29
Vezi și
  • Localnicii din Rateşu Cuzei spun că în zonă au loc des astfel de accidente.
  • Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cu toate acestea, femeia vinovată de producerea accidentului a încercat să scape basma curată, dar s-a ales cu dosar penal.

Martor: Este al doilea accident, aşa a zis, că este al doilea accident. Nu a acordat prioritate, nu s-a adaptat la condiţiile meteo şi a intrat exact în ei.

Nu ştim exact ce vizibilitate a avut şoferiţa de 72 de ani în momentul accidentului. Cert este că a vrut să facă o depăşire, dar ... fără succes. Printr-o manevră greşită, s-a urcat cu maşina pe căruţă. Ocupanţii atelajului, un bărbat şi o femeie, au fost aruncaţi în şanţ. Unul dintre ei a suferit răni grave.

Bogdan Gheorghiţă, purt cuv IPJ Vaslui: Două persoane, de 45 si 60 de ani, au suferit vatamari, fiind transportate la spital pentru primirea de ingrijiri medicale.

Martor: L-a lovit la cap, i-a rupt nasul, mâini, picioare. A zis că îl dor foarte tare picioarele. Cred că are ceva probleme la picioare.

Ambele victime au politraumatisme. Bărbatul are leziuni grave la nivelul capului. Şoferiţa nu consumase alcool, dar este considerată vinovată de producerea accidentului. Ea susţine însă că nu a greşit cu nimic. 

Şoferiţa: Eu veneam încetişor, nu cu viteză, şi căruţa a tras, aşa, în faţa mea. Din partea cealaltă venea un camion cu viteză foarte mare. Spune un băiat că a văzut că a agăţat el întâi căruţa.

Poliţiştii o contrazic însă. Nu a existat niciun camion pe şosea în momentul accidentului. Localnicii din Rateşu Cuzei spun că în zonă au loc des astfel de accidente.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O şoferiţă de 72 de ani a ajuns cu maşina deasupra unei căruţe