Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O șoferiță fără permis și-a călcat mama cu mașina, când încerca să parcheze în curtea casei, în Sibiu

Incident șocant în Sibiu. O femeie şi-a accidentat mama în timp ce încerca să parcheze maşina în curtea casei, în localitatea Armeni, deşi nu deţine permis de conducere, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 21:36

O șoferiță fără permis și-a călcat mama cu mașina, când încerca să parcheze în curtea casei, în Sibiu O șoferiță fără permis și-a călcat mama cu mașina, când încerca să parcheze în curtea casei, în Sibiu - IPJ Sibiu

”Poliţiştii sibieni intervin la un accident rutier petrecut în localitatea Armeni, soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani. În timp ce conducea un autoturism cu intenţia de a-l parcă în curtea unui imobil, deşi nu deţine dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama să, aflată în curte”, a transmis, marţi, IPJ Sibiu.

Și-a accidentat mama când parca mașina

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale. Femeia a rămas imobilizată sub autoturism şi a fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a fi extrasă.

Articolul continuă după reclamă

”Echipajul SAJ prezent la faţă locului a preluat victima şi a transportat-o la UPU Sibiu. Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare şi toracice. Starea este relativ stabilă, dar necesită investigaţii amănunţite în Unitatea de Primiri Urgenţe”, au transmis reprezentannţii Serviciului de Ambilanţă Sibiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O șoferiță fără permis și-a călcat mama cu mașina, când încerca să parcheze în curtea casei, în Sibiu