Antena Meniu Search
x

Video O sută de femei au pedalat în fuste 10 km la Festivalul Skirt Bike, din Odorheiu Secuiesc. Cele mai colorate ţinute şi biciclete, premiate

Flori... şi fete în fustă pe biciclete. Sunt ingredientele unui eveniment de succes de la Odorheiu Secuiesc prin care se promovează un stil de viaţă sănătos şi mai puţină poluare în oraşe. După un traseu de zece kilometri, cele mai originale ţinute şi cele mai frumoase biciclete au fost premiate.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 14:39

Vezi și

A fost sărbătoare la Odorheiu Secuiesc.100 de femei, îmbrăcate în fuste, au făcut paradă prin oraş, pe biciclete la a doua ediţie a Festivalului Skirt Bike.

Tofalvi Eva, organizator fost campion biatlon: Dorim să promovăm fetele frumoase, dorim să promovăm mersul pe bicicletă în oraş, e foarte important că suntem full cu maşinile.

Participantă: Am venit pentru că îmi place foarte mult să biciclez. Am împodobit şi bicicleta şi abia aştept să mergem cu fetele.

Participantele s-au pregătit zile întregi pentru eveniment: şi-au ales ţinute cât mai colorate şi şi-au decorat biciletele.

Pe acelaşi subiect

Participantă: Folosesc bicicleta, chiar şi cu fustă. Astăzi e o zi specială că venim multe fete, femei în fuste. Ne simţim frumoase, valoroase.

Parada promovează un stil de viaţă sănătos şi reducerea poluării

Participantă: Ne sugerează să folosim cât mai mult bicicletele şi sperăm ca şi autorităţile să ia partea lor de responsabilitate, să încerce să facă cât mai multe piste pentru biciclete.

Traseul de zece kilometri a fost străbătut cu multă voie bună, apoi petrecerea a continuat cu dans, muzică bună, cozonaci şi băuturi răcoritoare.

Au fost premiate cea mai originală vestimentaţie şi cea mai frumoasă biciletă. Iar marele premiu, o bicicletă, a fost câştigat la tombolă de o fetiţă care a participat la eveniment alături de mama sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O sută de femei au pedalat în fuste 10 km la Festivalul Skirt Bike, din Odorheiu Secuiesc. Cele mai colorate ţinute şi biciclete, premiate