Antena Meniu Search
x

O tânără a fost lovită în plin de un bărbat care circula cu o trotinetă electrică, în Parcul Tineretului: "Dacă era un copil de 5-10 ani, mă întreb cum scăpa"

Accident incredibil petrecut astăzi în Bucuresti, la una dintre ieşirile din Parcul Tineretului.

de Redactia Observator

la 26.06.2021, 16:27

O tânără a fost lovită în plin de un bărbat care circula cu o trotinetă electrică, în Parcul Tineretului: "Dacă era un copil de 5-10 ani, mă întreb cum scăpa"
- Facebook / Acţiunea Comunitară Tineretului

O tânără care era în dreptul semaforului la una dintre ieşirile din Parcul Tineretului a fost lovită în plin de un bărbat care circula cu o trotinetă electrică. Incidentul a fost semnalat pe grupul de Facebook Acţiunea Comunitară Tineretului.

"Aveţi MARE grijă la ieşirile din Parcul Tineretului! Spulberată pe trotuarul extrem de lat, în dreptul semaforului de pe Tineretului, de un tânăr cu o trotinetă electrică performantă, ce avea X km/h (mulţi în orice caz). Dacă era un copil de 5-10 ani, mă întreb cum scăpa. Later edit: ea era pieton, bicicleta din imagine e a mea. Eu eram încă în interiorul parcului şi am privit cum a spulberat-o în faţa mea, la 1 m de mine. S-a deschis dosar penal pentru că se consideră accident rutier cu vătămari corporale", a scris pe Facebook martorul accidentului.

Un echipaj de poliţie şi un echipaj SMURD au venit la faţa locului, autorităţile fiind anunţate de mama fetei prin 112. Victima a suferit numeroase contuzii şi a fost transportată la spital, informează ziare.com. Bărbatul care se face vinovat de accident a fugit de la locul faptei, dar a fost prins ulterior de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără a fost lovită în plin de un bărbat care circula cu o trotinetă electrică, în Parcul Tineretului: "Dacă era un copil de 5-10 ani, mă întreb cum scăpa"