Antena Meniu Search
x

O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Capitală. Vecinii spun că depresia şi dorul de copil ar fi împins-o la gestul extrem

Incident şocant, seara trecută, în Bucureşti. O femeie de 35 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc. Apropiaţii spun că femeia ar fi suferit de probleme psihice şi se afla sub tratament. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 08:33

Vezi și

Tragedia s-a întâmpat în jurul orei 21:40, într-un bloc de pe şoseaua Olteniţei, din Sectorul 4. 

Martoră: Chiar aici eram, în locul unde mă aflu acum, am auzit că a strigat de la geam vreo cinci minute, trei - cinci minute a strigat că "mă arunc, mă omor" şi după aceea am auzit o bubuitură. 

MartorăAm intrat în magazin şi au început cei de acolo care lucrau să spună că s-a aruncat cineva şi când am iesit am văzut-o acoperită şi m-am gândit doar că putea să îmi cadă în cap sau în faţa mea să rămân şocată acolo.

Sinucigaşa avea un băiat care se afla în grija statului. Vecinii spun că în familie nu ar fi existat certuri, însă depresia şi dorul de copil ar fi împins-o să facă gestul necugetat. 

Vecini: Ştiu că ea din cauza copilului era foarte afectată, că mereu povestea că o dată la nu ştiu cât timp se duce la internat să îi ducă câte un pachet, câte o chestie.

Vecin: Tată, asta-i boala, tată! Trebuie să te tratezi, să fii cuminte. Da tată şi uite ce a făcut! 

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili exact cum s-a produs evenimentul şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj, în Capitală. Vecinii spun că depresia şi dorul de copil ar fi împins-o la gestul extrem