Antena Meniu Search
x

O tânără de 14 ani din UK, înjunghiată în curtea şcolii de un băiat de aceeaşi vârstă. Cum au primit părinţii vestea: în ce stare e copila

Un adolescent de 14 ani a fost arestat în Manchester, după ce o tânără în vârstă de 14 ani a fost înjunghiată, la școală.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 14:14

O tânără de 14 ani din UK, înjunghiată în curtea şcolii de un băiat de aceeaşi vârstă
O tânără de 14 ani din UK, înjunghiată în curtea şcolii de un băiat de aceeaşi vârstă - Profimedia

Fata, în vârstă de 14 ani, a suferit răni grave după ce a fost atacată la Liceul Parrs Wood din zona Didsbury din Manchester, în după-amiază zilei de miercuri, 25 ianuarie. Atacul ar fi avut loc în curtea școlii, la locul de joacă, relatează Mirror.

Copila a suferit răni grave

Poliția și paramedicii au fost chemați la școală la ora 13:10. Fata rănită a fost transportată de urgență la spital, iar adolescentul a fost arestat de polițiști la fața locului. Potrivit anchetei, fata a a fost înjunghiată cu „instrument ascuțit”, dar nu a fost un cuțit. 

La fața locului au intervenit și colegi de la Serviciul de Ambulanță Nord-Vest, unde o tânără de 14 ani a răni grave, dar care nu pun viața în pericol, despre care se crede că ar fi fost cauzate de un instrument ascuțit. Un băiat de 14 ani a fost arestat la fața locului și dus în arest pentru audieri”, au declarat autoritățile.

Școala a trimis părinților un e-mail în care a confirmat pe scurt incidentul și se teme că mai mulți copii ar putea fi afectați de ceea ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O tânără de 14 ani din UK, înjunghiată în curtea şcolii de un băiat de aceeaşi vârstă. Cum au primit părinţii vestea: în ce stare e copila