Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani a murit în seara de Ajun, într-un BMW spulberat de tren în Arad. Fata s-a stins în brațele medicilor

Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani, în Ajunul Crăciunului. Fata a murit în unui accident cumplit, după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren. Nenorocirea a avut loc în Arad, la Ineu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.12.2020, 12:30

  • Medicii au găsit-o pe fată în stop cardio-respirator şi s-au chinuit trei sferturi de oră să o readucă la viață.
  • Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Aseară, în jurul orei 21.15, un BMW condus de o tânără în vârstă de 21 de ani, din Târnova, a fost lovit de trenul Regio 160249, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț.

Mașina se deplasa pe raza localității Ineu, iar accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata simplă, fără bariere, înspre localitatea Sicula.

În urma impactului teribil, şoferiţa în vârstă de 21 de ani a fost rănită grav, iar o altă fată, cu un an mai mare, pasageră în BMW, o suferit răni uşoare.

La faţa locului au intervenit Detașamentul Ineu cu o autospecială de descarcerare, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Ineu și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

La momentul sosirii salvatorilor, șoferița era încarcerată, inconștientă.

Tânăra din BMW-ul lovit de tren la Ineu a fost resuscitată trei sferturi de ore

Medicii au găsit-o pe fată în stop cardio-respirator şi s-au chinuit trei sferturi de oră să o readucă la viață. Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Potrivit IPJ Arad, mecanicul de locomotivă, în vârstă de 62 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani a murit în seara de Ajun, într-un BMW spulberat de tren în Arad. Fata s-a stins în brațele medicilor