Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără de 21 de ani fără permis a cauzat haos pe un bulevard din Capitală, apoi a fugit. Un șofer a intrat cu mașina într-un copac încercând să o evite

La câteva zile după ce o adolescentă de 16 ani s-a urcat la volan şi a lovit cinci maşini parcate, o altă tânără fără permis a pus în pericol vieţile altora. Un şofer din Capitală a ajuns la spital după ce a intrat într-un copac în timp ce încerca să o evite. După ce au văzut înregistrările video de pe camerele de supraveghere, poliţiştii au reţinut-o pe fata considerată autoarea morală a accidentului.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 19:18

Sunt imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe un bloc din Bucureşti, care i-au ajutat pe poliţişti să înţeleagă ce s-a întâmplat. 

Șoferița care a provocat accidentul circula pe banda întâi pe bulevardul Pallady, Sectorul 3. Fără să se asigure, a tăiat trei benzi de circulație într-o intersecție, pentru a vira la stâga. Ca să nu intre în plin în ea, un alt șofer a tras brusc de volan și a sfârșit cu mașina într-un copac.

În loc să oprească şi să sune la 112, tânăra de 21 de ani s-a făcut nevăzută

Vezi și

În loc să oprească şi să sune la 112, tânăra de 21 de ani s-a făcut nevăzută. După câteva zile a fost identificată.

Pe acelaşi subiect

"În urma accidentului de circulație a rezolvat rănirea conducătorului auto și a pasagerului care au fost transportați la spital. În baza probatoriului administrat, organele de cercetara penală au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore", a declarat Claudiu Costea, brigada rutieră.

Femeia a ajuns după gratii pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. Legea nu prevede pedepse şi pentru autorii morali ai avenimentelor rutiere. Magistraţii au decis ca tânăra care i-a tăiat calea celuilalt şofer să rămână sub control judiciar pentru următoarele două luni.

"Când vii din partea cealaltă și trebuie să o iei la stânga s-a terminat toată circulația. Nu știu, n-au sincronizat semafoarele. Ceva trebuie să facă, așa nu cred că mai merge", spune un șofer.

Cazul este asemănător cu unul din 2015, însă nu e la fel de grav. Atunci, un şofer din Capitală a şicanat şi a lovit intenţionat un alt conducător auto în zona Fântânii Mioriţa. Camera de bord a unei maşini din spatele său arătat clar acest lucru. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani fără permis a cauzat haos pe un bulevard din Capitală, apoi a fugit. Un șofer a intrat cu mașina într-un copac încercând să o evite