Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 25 de ani din Bucureşti, la un pas de moarte după ce a fost călcată de tramvai. Fata a trecut pe roşu şi avea căşti în urechi

O tânără de 25 de ani a fost călcată de un tramvai, noaptea trecută, în Sectorul 2 al Capitalei. Fata a traversat pe culoarea roșie a semaforului şi avea căştile pe urechi. Asculta muzică şi nu a auzit tramvaiul venind. Vatmanul n-a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 08:16

Vezi și

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, in jurul orei 22:00. Tânăra de 25 de ani a vrut să treacă strada, dar nu s-a mai uitat şi la culoarea semaforului, care indica roşu. Mai mult, nu s-a asigurat înainte de a traversa şi a fost lovită în plin de un tramvai care circula pe linia 36, pe Șoseaua Pantelimon.

Fata a trecut pe roşu şi avea căşti în urechi

Reporter-vatman: Deci a trecut pe roşu?

- Da.

Pe acelaşi subiect

- Aţi frânat cât aţi putut?

- Cât s-a putut. Dar frâna tramvaiului nu e ca frâna de la maşină. Tramvaiul are roţile de fier, frâna este destul de grea. 

Tânăra avea castile de la telefon în urechi şi nu a auzit semnalele acustice ale tramvaiului. 

Vatman: Am claxonat, n a auzit pentru ca  nu avea cum sa auda, nici macar n a fost atenta si n am putut sa evit impactul. 

Neatenţia putea să o coste viaţa pe tânără. După impact, a ajuns sub roţile tramvaiului şi a fost târâtă câţiva metri. A suferit mai multe răni la cap și bazin şi a fost transportată la spital, în stare gravă. Pe toată durata intervenţiei, tramvaiele care circulau pe linile 14 și 36 au fost blocate. Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără de 25 de ani din Bucureşti, la un pas de moarte după ce a fost călcată de tramvai. Fata a trecut pe roşu şi avea căşti în urechi