Antena Meniu Search
x

Video Șofer mort într-un Mercedes făcut praf, pe Șoseaua Olteniței. Bucăți din bolid au zburat la zeci de metri distanță, inclusiv pe terasa unui restaurant

Accident cumplit, seara trecută, în Sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat a murit, după ce ar fi circulat cu viteză pe linia de tramvai, a dărâmat un refugiu şi a rămas încarcerat în maşina făcută zob. Minute în şir s-au chinuit pompierii să rupă uşile autoturismului pentru a încerca să-l salveze pe şofer. Acesta a fost găsit în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat minute-n şir de către medici, însă nu a supravieţuit.

de Alexandra Boboc

la 08.09.2022, 10:36

Vezi și

A intrat în refugiul de tramvai, a dărâmat şi acea copertină de la refugiul de tramvai. 

Nu înţeleg de ce atâta grabă, de ce atâta viteză... 

Accidentul mortal a avut loc pe şoseaua Olteniţei, din Sectorul 4.

Şoferul de aproximativ 40 de ani gonea pe linia de tramvai, în încercarea de a depăşi o maşină care se afla în faţa sa. A pierdut însă controlul volanului şi a intrat în plin într-un refugiu de tramvai. Impactul a fost devastator. Maşina a fost proiectată în gardul metalic, iar acesta a străpuns caroseria maşinii şi l-a rănit grav pe şoferul grăbit. 

Pe acelaşi subiect

Avea destul de mare viteză. Nu ştiu, cred că 100, cam aşa. 

Erau cumva oameni în staţia de tramvai?

Erau doi sau trei dar s-au dat la o parte, nu a rănit pe nimeni, pe absolut nimeni.

Accident mortal în București. Bucăți din autoturism au sărit la zeci de metri distanță

După câteva secunde bune, timp în care au fost în stare de şoc, martorii s-au repezit la maşina avariată şi au încercat să-l ajute pe şofer.

Am încercat să îl ajutăm cum am putut şi noi, cu apă, ne-am speriat şi noi destul de tare.  

Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din autoturism au ajuns la zeci de metri distanţă, pe şosea şi chiar pe terasa unui restaurant din zonă. 

Fierul acesta, probabil de acolo, a sărit pe lângă client, era să-i spargă capul. 

Pompierii s-au chinuit minute bune să scoată șoferul din mașină

Şoferul a rămas încarcerat, iar pompierii au fost nevoiţi să rupă uşile maşinii pentru a-l scoate de acolo: Se chinuie de zece minute să-l scoată din maşină. 

Mama mea!

Stai, un pic, să bag ranga mai jos!

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: În urma impactului, conductorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la faţa locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. 

Poliţiştii trebuie să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Șofer mort într-un Mercedes făcut praf, pe Șoseaua Olteniței. Bucăți din bolid au zburat la zeci de metri distanță, inclusiv pe terasa unui restaurant