Antena Meniu Search
x

O tânără de 30 de ani, găsită spânzurată în Tabăra Năvodari. Primele imagini de la locul tragediei

Descoperire macabră, în această dimineaţă, într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari, în Constanţa. O tânără de 30 de ani a fost găsită spânzurată, trupul acesteia fiind văzut atârnând între etajul 1 şi parter, în exteriorul imobilului. Poliţia a fost alertată în jurul orei 6:40.

Descoperire macabră, în această dimineaţă, într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari, în Constanţa. O tânără de 30 de ani a fost găsită spânzurată, trupul acesteia fiind văzut atârnând între etajul 1 şi parter, în exteriorul imobilului.

Poliţia a fost alertată în jurul orei 6:40. La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU Dobrogea, cu 5 pompieri, şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În jurul orei 6:40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizati de către o femeie să intervină în zona unei clădiri dezafectate din Tabăra Navodari, cantina Victoria, unde o tânără s-a spânzurat. Trupul femeii a fost descoperit între etajul 1 şi parter, în exteriorul clădirii.  

Trupul femeii a fost descoperit între etajul 1 şi parter, în exteriorul clădirii
Pe acelaşi subiect

La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU Dobrogea pentru degajarea trupului şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Identitatea victimei nu a fost stabilită până la acest moment.

Cercetările la fața locului continuă și la acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O tânără de 30 de ani, găsită spânzurată în Tabăra Năvodari. Primele imagini de la locul tragediei