Antena Meniu Search
x

O tânără din București a povestit pe Facebook cum a fost tâlhărită și bătută pe stradă: 'Mi-a spus doar trei lucruri'

O tânără din Bucureşti a povestit, pe Facebook, cum a fost lovită şi jefuită pe stradă, de un bărbat necunoscut care i-a spus doar trei lucruri înainte de a începe să o lovească cu pumnii.

O tânără din București a povestit pe Facebook cum a fost tâlhărită și bătută pe stradă
O tânără din București a povestit pe Facebook cum a fost tâlhărită și bătută pe stradă - Facebook

O tânără din Bucureşti a povestit, pe Facebook, cum a fost lovită şi jefuită pe stradă, de un bărbat necunoscut care i-a spus doar trei lucruri înainte de a începe să o lovească cu pumnii.

Tânăra a postat şi o fotografie, realizată după ce a fost lovită, fiind vizibile rănile. Poliţia confirmă acest caz, însă autorul nu a fost prins.

"Acum o săptămână şi ceva mă duceam spre casă, undeva în jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casă, pe o stradă foarte ok. Stradă care are chiar un paznic (poliţist local din ce am înţeles) constant pentru o stare civilă. Plus că e şi un liceu acolo", și-a început Alexandra Popescu povestea.

Tanara batuta si talharita pe o strada din Bucuresti
Pe acelaşi subiect

"Intrând pe stradă am simţit că cineva mă urmăreşte. M-am uitat uşor în spate şi l-am văzut pe acest <<domn>>. În acel moment mi-am dat seama că ceva se va întâmpla şi că nu o să fie frumos, aşa că mi-am oprit muzica din căşti şi m-am uitat în faţă să văd dacă este cineva pe stradă. Nu era nimeni altcineva. Domnul a venit în spatele meu, m-a depăşit şi s-a postat la maxim un metru distanţă în faţa mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde: Ai bani? Cât este ceasul? Dă-mi tot!", scrie femeia.

Potrivit tinerei, bărbatul a început să o bată, iar apoi a fugit cu telefonul ei.

"Nu m-a lăsat să-i dau tot, pentru că a început să mă bată. Eu nu am ştiu ce să fac, decât să ţip după ajutor şi să-l muşc de mână. Cred că a durat 2-3 minute toată treaba, ca apoi să iasă paznicul şi să îl fugărească, dar <<domul>> deja mă bătuse serios şi îmi furase şi telefonul după ce mi-a rupt fusta. Din păcate, paznicul nu a reuşit să-l prindă", mai povesteşte tânăra.

Femeia spune că a fost la Poliţie, unde a dat declaraţii.

"Voi ăştia care mergeţi mult pe jos, aşa cum mergeam eu, acum 2 săptămâni, eu zic să fiţi mai atenţi. De la această întâmplare am văzut mult prea mulţi dubioşi prin jurul meu, iar panica asta e cam urâtă, iar ochiul meu nu a arătat prea bine săptămâna trecută. Şi da, am fost la poliţie. Şi da, am dat declaraţii şi am încredere că îl vor prinde. Sper", a mai adugat Alexandra în mesajul postat pe contul ei de Facebook.

Porivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, agresiunea a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, însă bărbatul nu a fost prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără din București a povestit pe Facebook cum a fost tâlhărită și bătută pe stradă: 'Mi-a spus doar trei lucruri'