Antena Meniu Search
x

O tânără din Iaşi a renunţat la un gest extrem, dar s-a dezechilibrat şi a căzut peste pompierii veniţi să o salveze

O tânără de 25 de ani a ajuns la spital după ce s-a aruncat aseară de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi. Un vecin a încercat să o salveze, după ce a ajuns la el pe pervaz, în speranţa că o va convinge să intre în casă. Însă, în momentul în care pompierii au incercat să intervină cu o scară, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut peste salvatori. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 09:55

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Puţin după lăsarea serii, un zgomot a atras atenţia unui vecin din blocul în care locuia femeia. Bărbatul a ieşit repede la geam şi a văzut-o pe fată, atârnând de pervazul său.

A prins-o de mână în speranţa că o poate ajuta, însă a fost prea târziu.

Vecin: I-am spus, uite, s-a întâmplat ceva? Intră. Ai nevoie de ajutor? M-am uitat la ea, n-am apucat, doar s-a dat aşa peste mână şi s-a aruncat.

Georgică Onofreaiasa, ISU Iaşi: A fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma evaluării medicale, aceasta a fost transportată la spital. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetei: Mi-a închis uşa la cameră, nu ştiu.

Vecinii spun că tânăra era retrasă

Tatăl tinerei a refuzat să dea declarații. El a discutat doar cu polițiștii și cu echipa medicală despre starea fetei pe care, ulterior, a însoțit-o la Unitatea de Primiri Urgențe.

Vecinii spun că tânăra era retrasă şi nu şi-ar fi imaginat că se va ajunge la o astfel de situaţie.

Bătrână: Nu era comunicativă. Eu mai ies pe la capătul holurilor, dar nu era. Azi îţi dădea bună ziua, mâine trecea pe lângă tine, nu îţi spunea nimic. 

Din fericire, starea tinerei este destul de bună, dar va mai rămâne în spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a întâmplat întregul incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O tânără din Iaşi a renunţat la un gest extrem, dar s-a dezechilibrat şi a căzut peste pompierii veniţi să o salveze