Meniu
Search
x

O tânără născută în Câmpulung și adoptată de o familie din SUA și-a găsit familia biologică după aproape 30 de ani

O tânără în vârstă de 29 de ani, născută în Câmpulung și adoptată, în anii 90, de o familie din Statele Unite și-a regăsit mama și fratele biologic, după un apel lansat pe Facebook.

De Redactia Observator la 28.06.2021, 12:08

"Mă numesc Mocanu Maria Mădălina,  născută în iulie 1992 în orașul Câmpulung.  Am fost plasată într-un orfelinat din București, imediat după naştere. Numele mamei mele era Mocanu Luminița . Ştiu că am un frate biologic cu numele Cristian.  Am o fotografie cu el dar imaginea este foarte neclară, este poza de jos, poza a fost făcută noaptea într-un sat, unde părinții mei adoptivi l-au întâlnit pe Cristian. Am fost adoptată de o familie minunată din America în 1994. Trăiesc cu speranța ca îmi voi găsi şi eu familia biologică", este mesajul publicat de Mădălina, pe Facebook.

După aproape o săptămâna de la acest mesaj, Mădălina și-a regăsit mama și fratele, cu ajutorul celor care i-au răspuns apelului emoționant. Potrivit paginii de Facebook "The never forgotten children of Romania", Mădălina a vorbit cu familia sa, prin video, iar revederea, chiar și vituală, a fost copleșitoare.

"Pe 21 iunie s-a făcut public căutarea familiei sale și astăzi, cu ajutorul multor oameni minunați de aici, visul lor a fost îndeplinit: mama și fratele au fost găsiți. Cu ajutorul nostru s-a făcut un apel video și fiecare și-a spus, cu mari emoții și printre lacrimi, întreaga poveste".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O tânără născută în Câmpulung și adoptată de o familie din SUA și-a găsit familia biologică după aproape 30 de ani