Antena Meniu Search
x

O ucraineancă, căutată de polițiști după ce a plecat din centrul de refugiați din Brașov. Femeia nu s-a mai întors

O ucraineancă, în vârstă de 32 de ani, este dată dispărută după ce a plecat voluntar din Centrul pentru Primire Refugiați C.A.T.T.I.A, din Brașov. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariția femeii, care nu a mai revenit până în prezent.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.01.2023, 17:51

O ucraineancă, căutată de polițiști după ce a plecat din centrul de refugiați din Brașov
O ucraineancă, căutată de polițiști după ce a plecat din centrul de refugiați din Brașov - IPJ Brașov

Antonina are fața ovală, ochii căprui, părul vopsit în nuanța portocaliu și este tunsă până la nivelul umerilor. Nu se știe în ce era îmbrăcată ucraineanca atunci când a plecat din centrul de refugiați. Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

"Polițiștii Poliției Municipiului Brașov - Biroul de Investigatii Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că MALETS ANTONINA, în vârstă de 32, cetățean ucrainian, cazată in Centrul pentru Primire Refugiați C.A.T.T.I.A., a  plecat voluntar din centru in data de 12.01.2023, in jurul orei 22.00, dar nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, constituție astenica, fata ovala, ochi căprui, par vopsit în nuanța portocaliu, tunsa până la nivelul umerilor. Nu sunt disponibile informații legate de obiectele vestimentare pe care le purta la momentul plecării. Aceasta are asupra sa telefonul mobil, dar nu poate fi apelată, întrucât este închis. Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112", au transmis autoritățile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O ucraineancă, căutată de polițiști după ce a plecat din centrul de refugiați din Brașov. Femeia nu s-a mai întors