Antena Meniu Search
x

Video Oasele craniului şi creierul fetei de 15 ani, afectate după ce a fost lovită de autobuz. Şoferul beat asculta muzică populară dată tare când a lovit-o

Au apărut imagini cu momentul în care o tânără de 15 ani din Iaşi este lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz condus de un şofer beat. Cu o oră şi jumătate înainte de accident, camerele de supraveghere din maşină l-au surprins pe bărbat urcând în autobuz cu o bere în mână. Poliţia, dar şi Compania de Transport Public împreună cu reprezentanţi ai Primăriei fac verificări. 

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 18:00

Vezi și

Băut, cu muzica dată tare, şoferul nici măcar nu încetineşte când se apropie de trecerea de pietoni. Şi nu o observă nici pe fata de 15 ani care traversează strada. Frânează abia în ultima clipă, dar e prea târziu. Adolescenta este izbită în plin şi aruncată la câţiva metri distanţă de trecere.

Reacţii ale oamenilor de pe stradă: "El în timpul serviciului a băut. Foarte rău, ani grei de puşcărie 

Bărbat: Am copii, este periculos şi trebuie să avem grijă şi noi şi ei". / "Este periculos pentru toată lumea când un şofer urcă băut la volan. Nu numai pentru călători." / "Conducerea nu l-a controlat, nu l-a verificat când a intrat în tură?"

Miercuri, la ora 13:00, când s-a urcat la volan, şoferul nu era băut pentru că ştia că va fi testat cu etilotestul. Însă peste o oră s-a oprit pe drum, şi-a cumpărat o bere şi apoi a urcat cu ea în autobuz. Mai târziu a lovit-o cu autobuzul pe adolescentă. Conducerea companiei de transport face o anchetă internă. 

Pe acelaşi subiect

Carmen Ghercă, purtator de cuvânt Compania de transport public Iași: Urmează să se întrunească comisia care va decide sancţiunea pe care o va primi conducătorul auto. Ei sunt testaţi în momentul în care ies la stradă şi dacă au fost găsiţi sub influenţa băuturilor alcoolice au fost demişi. 

Fata de 15 ani dă semne de revenire din punct de vedere neurologic

Fata de 15 ani este internată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

Lucian Eva, manager Spitalul de neurochirurgie: La nivel caranio-cerebral prezintă o contuzie cerebrală gravă afectând atat creierul, dar şi oasele craniului. Pacienta dă semne de revenire din punct de vedere neurologic, în sensul că prezintă o stare de agitaţie şi colegii din Terapie Intensivă intenţionează să o detubeze dacă starea îi permite. Rămâne în continuare un prognostic rezervat.   

În momentul accidentului, bărbatul avea o alcoolemie de 0,17 la mie în aer şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Oasele craniului şi creierul fetei de 15 ani, afectate după ce a fost lovită de autobuz. Şoferul beat asculta muzică populară dată tare când a lovit-o