Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea luată cu asalt de români. E la 50 de kilometri de Oradea iar turiștii sunt atrași de prețurile reduse: "Vin tot anul, ei sunt pe primul loc"

Români, treceţi graniţa! Cel mai mare complex balnear din Europa este la 50 de kilometri de Oradea, în Ungaria. Piscinele cu apă termală sunt pline şi acum, la jumătatea lui septembrie. Preţurile sunt reduse la jumătate şi la cazare şi la centrele SPA

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 20:53

Vezi și

Românii se simt ca la ei acasă la o oră de graniţă, în Hajduszoboszlo , capitala SPA-urilor cu apă termală din Ungaria. Fiecare hotel de acolo te îmbie cu propria piscină caldă.

Copil: Nu m-am mai distrat nicăieri altundeva şi sunt foarte multe noutăţi pe care poţi să le descoperi şi atunci te vei simţi foarte bine, cum mă simt eu acum. 

La Hajduszoboszlo românii se răsfaţă şi într-un aquapark întins pe 15 hectare. Vedete sunt piscinele cu tobogane, sauna şi un bazin dintr-o peşteră. Acolo este paradisul celor care adoră căldura - apa are 36 de grade Celsius.

La Hajduszoboszlo românii se răsfaţă şi într-un aquapark întins pe 15 hectare

Pe acelaşi subiect

Copil: Îmi mai place la această piscină că mai are un crocodil, din ăla adevărat. Nu din ăla adevărat, adică din acela, făcut din ciment şi arată ca unul adevărat. 

Eniko Levai, manager turism: Sunt mulţumiţi cu turiştii români, sunt turişti foarte buni, sunt turişti care vin tot anul şi într-adevăr, ei sunt pe primul loc, în staţiune, pe un an. Îi atrag raportul preţ/calitate.

Pentru cine vrea să ia vara de la capăt, acum este momentul. În staţiunea din Ungaria cazarea şi tratamentele SPA au cele mai mici tarife din an.

Zoltan Markus, administrator agenţie turism: Din septembrie, deja, au scăzut cam 30%, 40%, chiar şi 50% şi sunt oferte foarte bune. De la 10, 11, 12 euro per persoană, deja se găseşte cazare. 

Oferta continuă. Gazdele ademenesc turiştii cu bunătăți tradiţionale din bucătăria lor. Peste 50.000 de români vizitează anual centrele SPA din Hajduszoboszlo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Stațiunea luată cu asalt de români. E la 50 de kilometri de Oradea iar turiștii sunt atrași de prețurile reduse: "Vin tot anul, ei sunt pe primul loc"