Antena Meniu Search
x

Observator News, cea mai accesată aplicaţie de ştiri pentru a patra lună la rând

Aplicaţia Observator News a fost lider în clasamentul cititorilor pe luna aprilie, fiind astfel pentru a patra lună la rând pe primul loc în rândul aplicaţiilor de ştiri în clasamentul SATI - Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT).

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 12:22

Observator News a fost aplicaţia de ştiri cu cea mai mare audienţă în luna aprilie 2022, confom datelor măsurate şi publicate de BRAT.

Peste 130.000 de vizitatori unici au accesat aplicaţia de ştiri a Observator, clasându-se pe primul loc la nivel de audienţă între aplicaţiile de ştiri măsurate în SATI. Lider în clasamentul general este aplicaţia Antena 1.

Observatornews.ro şi aplicaţia Observator News te ţin la curent cu desfăşurarea evenimentelor din Ucraina LIVE UPDATE, după ce Rusia a început invazia, dar şi cu măsurile luate de Guvern în contextul crizei de securitate şi a celei energetice.

Aplicaţia de mobil Observator News îți furnizează cele mai noi și cele mai relevante ştiri ale momentului din România și din lume. Pentru a folosi aplicația Observator News pe telefonul tău, o poți descărca din Google Play sau din App Store.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Observator News, cea mai accesată aplicaţie de ştiri pentru a patra lună la rând