Antena Meniu Search
x

Ochi de jandarm: detaliul care l-a dat de gol pe un tâlhar din Făgăraş. Tiberiu, aflat în timpul liber, l-a prins de Revelion

Deşi aflat în timpul liber, un jandarm - handbalist din Făgăraș nu a ezitat să intervină când a observat ceva suspect. Chiar în noaptea de Anul Nou, Constantinescu Tiberiu, care se întorcea cu familia spre casă, a văzut vitrina spartă a unui magazin. Înăuntru, hoţul fura chiar din vitrină.

de Redactia Observator

la 01.01.2023, 16:24

Tiberiu l-a prins pe hoţul de ochelari
Tiberiu l-a prins pe hoţul de ochelari - Facebook Jandarmeria Brașov

În noaptea de Revelion, imediat după încheierea focului de artificii organizat în Făgăraș, un jandarm, Constantinescu Tiberiu, se întorcea cu familia spre casă, când a observat că vitrina unui magazin de optică medicală e spartă. S-a apropiat să vadă mai bine ce se întâmplă și nu mică i-a fost mirarea când a observat un bărbat care fura ochelarii expuși în vitrină.

Cum a fost prins hoţul de ochelari

"Colegul nostru l-a somat pe bărbatul aflat înăuntru, care, la auzul somației, a început să fugă. Sportiv de performanță, jandarmul a pornit în urmărirea lui și după numai 50 de metri a reușit prinderea și imobilizarea bărbatului. A solicitat forțe în sprijin prin sistemul unic de apeluri de urgență 112, ulterior bărbatul fiind predat colegilor polițiști sosiți la fața locului. Tibi este jandarm de numai un an la Detașamentul de Jandarmi Făgăraș și ne-a dovedit că perioada de când ne este coleg, i-a fost suficientă pentru a fi mereu la datorie", transmite Jandarmeria Brașov, potrivit Mediafax.

Jandarmul este un handbalist legitimat la CSM Făgăraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Ochi de jandarm: detaliul care l-a dat de gol pe un tâlhar din Făgăraş. Tiberiu, aflat în timpul liber, l-a prins de Revelion