Antena Meniu Search
x

Olt: incendiu într-un bloc de garsoniere, din Slatina

Lucrurile dintr-o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc de garsoniere din municipiul Slatina au fost distruse de un incendiu izbucnit în cursul dimineţii de marţi în locuinţa respectivă. Principala cauză ar fi un scurt circuit produs de un aparat de încălzire.

Lucrurile dintr-o garsonieră situată la etajul întâi al unui bloc de garsoniere din municipiul Slatina au fost distruse de un incendiu izbucnit în cursul dimineţii de marţi în respectiva locuinţă. Principala cauză ar fi un scurt circuit produs de un aparat de încălzire.

Timp de câteva zeci de minute, până la stingerea incendiului de către pompieri aproximativ 25 de persoane au stat în afara clădirii. Garsoniera cuprinsă de flăcări este într-un bloc de pe strada Drăgăneşti. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric produs de un aparat de încălzire lăsat sub tensiune.

'În incendiu au ars bunurile dintr-o cameră de locuit, mobilierul, obiectele textile, electronicele şi electrocasnice, uşa şi fereastra din lemn. În încăperea în care s-a produs incendiul locuia o femeie. La sosirea pompierilor, 20 de persoane erau în afara clădirii şi alte cinci persoane au fost evacuate de pompieri. După stingerea incendiului toate aceste persoane au revenit în clădire', a spus Băsăşteanu, potrivit Agerpres.

Un alt incendiu de locuinţă s-a produs în judeţul Olt luni, în comuna Bălteni, casa unei femei în vârstă de 83 de ani fiind distrusă de flăcări din cauza unui coş de fum deteriorat. Proprietara casei a suferit un atac de panică şi a fost asistată la faţa locului de către un echipaj SMURD. Locuinţa femeii a fost distrusă complet de incendiul care s-a manifestat atât în încăperi cât şi la acoperiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Olt: incendiu într-un bloc de garsoniere, din Slatina