Antena Meniu Search
x

Oamenii din Oneşti au rămas fără apă de cinci zile, iar şcolile au fost închise

O avarie la reţeaua de apă a oraşului Oneşti a lăsat, de cinci zile, 40.000 de oameni fără apă, iar şcolile au fost închise. Oamenii se plâng că sunt nevoiţi să ia apă din fântânile arteziene din oraş, iar cozile sunt uriaşe la izvoare şi fântâni.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.09.2019, 10:13

Oamenii din Oneşti au rămas fără apă de cinci zile, iar şcolile au fost închise
Oamenii din Oneşti au rămas fără apă de cinci zile, iar şcolile au fost închise - Observator

O avarie la reţeaua de apă a oraşului Oneşti a lăsat, de cinci zile, 40.000 de oameni fără apă, iar şcolile au fost închise.

Oamenii se plâng că sunt nevoiţi să ia apă din fântânile arteziene din oraş, iar cozile sunt uriaşe la izvoare şi fântâni.

Cei 40.000 de locuitori ai oraşului Oneşti sunt disperaţi, după ce problema lipsei de apă a început joi şi continuă chiar şi astăzi.

Oficial, în ultimele zile, au existat mai multe avarii pe reţeaua de alimentare cu apă potabilă, motiv pentru care furnizarea apei a fost sistată pentru consumatorii din Târgu Ocna, Târgu Trotuş, Tuta şi Oneşti.

Pe acelaşi subiect

Ultima avarie a fost semnalată pe 15 septembrie, iar reprezentanţii companiei de apă nu au oferit o dată exactă pentru realuarea furnizării apei.

Lipsă de apă în Oneşti, şcolile au fost închise

Din cauza lipsei de apă, problemă care persistă de cinci zile, autorităţile locale au decis să închidă şcolile şi grădiniţe.

Măsura a fost luată de ieri, 16 septembrie 2019.

"Ieri, la ora 12 s-au inchis scolile. Se aude ca pe joi ne da apa. Ca sa bem luam din supemarket. Dar pentru wc? Luam din fantanile arteziene din oras. Cozi infernale la izvoare si fantani. E jale! Problrma e de ani de zile! Eu locuiesc in Onesti din 2002. Asa a fost si inainte. Si in toti acesti 17 ani. Foarte des ramanem fara apa", ne-a scris o femeie care locuieşte în Oneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Oamenii din Oneşti au rămas fără apă de cinci zile, iar şcolile au fost închise