Antena Meniu Search
x

Operaţiune de salvare fără precedent în largul Mării Negre. Cei trei pescari sunt în continuare de negăsit (Video)

Cei trei pescari care au dispărut miercuri după amiază sunt în continuare de negăsit. Şase nave şi trei elicoptere încearcă să îi găsească în apele teritoriale ale României şi ale Bulgariei. 

Vezi și

Cei trei pescari care au dispărut miercuri după amiază sunt în continuare de negăsit. Şase nave şi trei elicoptere încearcă să îi găsească în apele teritoriale ale României şi ale Bulgariei. 

Continuă căutările în cazul celor trei bărbaţi dispăruți în Marea Neagră. Unul dintre ei este Stănică Gheorghe, zis şi Călin, patronul Cherhanalei din 2 Mai.

Se pare că ambarcaţiunea lor a fost prinsă într-o furtună ivită din senin.

Căutări fără precedent în Marea Neagră

Şase nave şi trei elicoptere încearcă să îi găsească pe cei trei bărbaţi în apele teritoriale ale României şi ale Bulgariei. 

Totul depinde însă de vreme.

S-au scurs mai bine de 30 de ore de când cei trei sunt dispăruți şi până acum nicio veste despre ei. Căutările vor continua atât pe partea bulgară, cât şi în zona localitatii 2 Mai.

Speranțele ca pescarii sa fie in viață scad cu fiecare oră trecută, iar oamenii care ii cunosc nu mai au nici speranţă.

Patronul Cherhanalei din 2 Mai, dispărut pe mare

Reamintim că trei pescari din 2 Mai au dispărut, miercuri, pe mare, după ce au ieşit cu barca pe furtună şi nu s-au mai întors. 

Cei trei pescari dispăruţi pe mare se numesc Vasile Pârvu, Călin Cristin şi Gheorghe Stănică. Cel din urmă este patronul Cherhanalei din 2 Mai şi un investitor cunoscut în turismul din sudul litoralului. Bărbaţii au ieşit împreună cu barca pe furtună, nu s-au mai întors.

"În data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta Constanta (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse masuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru gasirea ambarcatiunii, respectiv a persoanelor in cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC. Acțiunea de cautare si salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanta, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.", au transmis autorităţile într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Operaţiune de salvare fără precedent în largul Mării Negre. Cei trei pescari sunt în continuare de negăsit (Video)