Antena Meniu Search
x

Opt migranţi din Sri Lanka şi Etiopia, descoperiţi la Vama Nădlac II. Încercau să treacă graniţa cu Ungaria, ascunşi într-un TIR cu biciclete

Opt migranţi din Sri Lanka şi Etiopia au fost prinşi de poliţiştii de la frontieră încercând să treacă graniţa cu Ungaria. Se ascundeau într-un TIR încărcat cu biciclete. 

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 12:01

Opt persoane din Sri Lanka şi Etiopia au fost prinse că se ascundeau într-un TIR încărcat cu biciclete, pentru a trece graniţa în Ungaria, fiind date jos din automarfar în Vama Nădlac II.

"S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 51 de ani. Bărbatul conducea un automarfar înmatriculat în România şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, biciclete pe ruta România-Irlanda. În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, opt cetăţeni străini", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

Călătorii clandestini au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, stabilindu-se că au vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani şi au intrat legal în România, în baza documentelor personale.

Străinii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul român, pentru trafic de migranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Opt migranţi din Sri Lanka şi Etiopia, descoperiţi la Vama Nădlac II. Încercau să treacă graniţa cu Ungaria, ascunşi într-un TIR cu biciclete