Antena Meniu Search
x

Video Opt persoane sunt acuzate de tentativă de omor în cazul patronului bătut de motocicliştii Hells Angels. Liderul grupării, chemat la audieri

Descinderi la motocicliștii suspectaţi că sunt implicaţi în atacul în stil mafiot care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute în Capitală. Vă reamintesc că patronul unui lanţ de restaurante a fost lovit cu un ciocan, înjunghiat şi împuşcat, pe terasa unui local, sub privirile clienţilor. Opt percheziţii au avut loc în această dimineaţă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.06.2023, 13:41

Vezi și

Vorbim de tentativă de omor calificat dar şi de tulburarea liniştii şi ordine publice. Sunt în total 8 percheziţi care s-au desfăşurat în această dimineaţă, aşadar 8 persoane vor ajunge la Serviciul Omoruri, Percheziţii care se derulează în Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Buzău şi Ilfov.

Unul dintre ei a ajuns în faţa achetatorilor şi este audiat în aceste momente, potrivit unor surse. Ar fi chiar liderul grupării care orchestrat atacul asupra omului de afaceri, cel mai probabil şi victimele vor fi audiate din nou.

Omul de afaceri a transmis pe reţelele de socializare că nu îi cunoaşte pe agresori şi că nu are nimic de împărţit cu aceştia, rămâne aşadar de văzut ce detalii vor afla anchetatorii dar şi cum va decurge întreaga investigaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Opt persoane sunt acuzate de tentativă de omor în cazul patronului bătut de motocicliştii Hells Angels. Liderul grupării, chemat la audieri