Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Opt staţii GPL din Argeş au fost închise după numeroase nereguli. "Lipsea responsabilul cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor"

Opt staţii GPL din judeţul Argeş au fost închise după ce, în urma controalelor, s-a descoperit că multe dintre acestea nu aveau o persoană responsabilă cu monitorizarea şi verificarea tehnică a instalaţiilor.

de Redactia Observator

la 06.09.2023 , 17:48

Opt staţii GPL din Argeş au fost închise după numeroase nereguli. Opt staţii GPL din Argeş au fost închise după numeroase nereguli. - Profimedia

Deciziile de închidere a staţiilor GPL au fost luate după ce echipele de verificare au constatat că multe dintre aceste obiective nu aveau persoană responsabilă cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor, relatează news.ro.

Staţiile GPL închise nu aveau nici personal, nici echipament pentru verificarea periodică

"Nereguli pe linie de securitate la incendiu găsite la mai multe staţii GPL din Argeş! 8 au fost închise. La multe dintre obiective lipsea responsabilul cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor. Echipele mixte de control au făcut verificări în Piteşti, Mioveni, Costeşti şi Topoloveni. 8 staţii au fost închise de către responsabilii ISCIR. Reprezentanţii staţiilor nu au putut prezenta documente tehnice de instalare a echipamentelor, nici vize anuale. La una dintre locaţii nu corespundeau distanţele cu proiectul de instalare şi chiar lipsea avizul obligatoriu de instalare. Alte staţii au fost închise din cauza lipsei înregistrării echipamentelor şi dispozitivelor de siguranţă", informează, miercuri, prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu. 

Articolul continuă după reclamă

Conform datelor făcute publice de prefect, în cazul a nouă dintre staţiile verificate, poliţiştii au constatat lipsa analizei de risc la securitatea fizică şi tot la nouă staţii GPL inspectorii ISU au stabilit că nu se respectă măsurile de apărare împotriva incendiilor, numărul stingătoarelor este insuficient şi că nu se fac reviziile periodice necesare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Opt staţii GPL din Argeş au fost închise după numeroase nereguli. "Lipsea responsabilul cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor"