Antena Meniu Search
x

În Oradea, viaţa este din ce în ce mai scumpă. Până şi taxele în cimitire se vor majora cu 400 la sută

Oradea este singurul oraş din România intrat în topul celor mai frumoase localităţi Art Nouveau din Europa, dar acest lucru vine şi cu dezavantaje! Viaţa acolo devine din ce în ce mai scumpă.

Vezi și

Oradea este singurul oraş din România intrat în topul celor mai frumoase localităţi Art Nouveau din Europa, dar acest lucru vine şi cu dezavantaje! Viaţa acolo devine din ce în ce mai scumpă. De anul viitor, orădenii vor plăti mai mult pentru aproape tot, de la locurile de parcare şi până la biletele din parcurile de distracţii.

În acest cimitir din Oradea sunt nu mai puţin de 100 de mii de locuri de veci. Înmormântări sunt şi câte şase pe zi. Administatorii au făcut câteva calcule şi au ajuns la concluzia că tarifele nu acoperă cheltuielile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la 1 ianuarie însă, taxele de înmormântare la sfârşit de săptămână, de pildă, vor deveni aproape duble. Astfel, în weekend, înmormântările vor costa 2.000 de lei. Duminica şi în sărbătorile legale - 3.000 de lei. Până şi accesul cu maşina în cimitir va costa cu un leu mai mult. Iar transportul coroanelor de flori va creşte de la 45, la 200 de lei! Noile tarife îi nemulţumesc pe orădeni.

De la 1 ianuarie urmează să crească şi preţul abonamentelor la parcările din oraş, cu peste 30 la sută. La fel şi pentru biletele de acces în parcurile de distracţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » În Oradea, viaţa este din ce în ce mai scumpă. Până şi taxele în cimitire se vor majora cu 400 la sută