Antena Meniu Search
x

Orașe în straie de sărbătoare. Cel mai înalt brad de Crăciun s-a împodobit la Cisnădie

Mai multe oraşe au îmbrăcat haine de sărbătoare după ce s-au aprins lumniţele festive. Însă cel mai înalt brad străluceşte la Cisnădie.

Vezi și

Spectacol impresionant pentru mii de români în seara de Moş Nicolae! Mai multe oraşe au îmbrăcat haine de sărbătoare după ce s-au aprins lumniţele festive. Însă cel mai înalt brad străluceşte la Cisnădie. Iar faimosul Târg de Crăciun de la Bistriţa îi aşteaptă pe toţi cei care tânjesc după vin fiert şi alte bunătăţi de sezon.

Cel mai înalt brad de Craciun din ţară măsoară 42 de metri şi a fost împodobit în centrul din Cisnădie. Beculeţele s-au aprins în Ajun de Sfântul Nicolae. Iar sute de oameni au ieşit din case pentru a admira spectacolul de lumini. Cei mai entuziasmaţi au fost, bineînţeles, copiii, care au aşteptat un an întreg acest moment. 

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru cei mici. 26 de Moşi au apărut, ca prin magie, în mijlocul lor şi le-au oferit daruri. 

Pregătirile pentru amenajarea faimosul brad au durat o lună, însă efortul... a meritat. 

Gheorghe Huja, primarul din Cisnădie

O lună de zile inainte muncim la acest brad ca sa arate cum arata. Incercam in fiecare an sa bucuram oamenii din orasul asta mic al nostru, Cisnadie.

Şi Bistriţa a îmbrăcat straie de sărbătoare. Atmosfera de poveste i-a fascinat pe cei mici, iar cei mari s-au încălzit cu un vin fiert. 

De la Târgul de Crăciun nu au lipsit meşterii populari, care şi-au expus cele mai frumoase produse tradiţionale şi cele mai gustoase bunătăţi. 

Magia sărbătorilor s-a aşternut şi în Târnăveni, iar cel mai aşteptat vizitator a fost, desigur, Moş Nicolae care a venit, ca de obicei, cu desaga plină şi cu cele mai frumoase urări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Orașe în straie de sărbătoare. Cel mai înalt brad de Crăciun s-a împodobit la Cisnădie