Antena Meniu Search
x

Orăşelul copiilor din Constanţa şi-a deschis porţile, cu milioane de lumini şi personaje de basm

Magie, emoţie, milioane de lumini colorate şi personaje de basm. Toate s-au regăsit la malul mării, seara trecută, la deschiderea Oraşelului Copiilor.

Vezi și

Magie, emoţie, milioane de lumini colorate şi personaje de basm. Toate s-au regăsit la malul mării, seara trecută, la deschiderea Oraşelului Copiilor.

Tărâmul de poveste al celor mici a fost luat cu asalt de constănţenii care au dansat, au cântat şi au spus în cor. vrăji, pentru ca Moş Crăciun să vină şi la ei!

Aşa s-au deschis porţile tărâmului magic de sărbători din Constanţa. Abia după ce au intrat toţi invitaţii, cu mic, cu mare, s-a aprins şi bradul înalt de 25 de metri.

De pe scena special amenajată în forma unui castel de poveste au răsunat colindele. 

În Ţara Piticilor, cei mici au fost fascinaţi. Pentru ei au venit special şi personaje din desene animate care i-au cucerit din prima clipă.

Nici părinţii nu s-au lăsat mai prejos. Au stat cu sufletul la gură, aşteptând ca vraja să prindă contur pe tărâmul magic.

Pentru prichindei sunt pregătite ateliere de dulciuri şi jucării în Orăşel, dar şi Ambasada lui Moş Crăciun, unde îşi pot lăsa scrisorile. Iar pentru părinţi şi bunici, un Târg de Crăciun cu produse tradiţionale.  

Seara de basm s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Orăşelul copiilor din Constanţa şi-a deschis porţile, cu milioane de lumini şi personaje de basm