Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Orăştie şi-a asmuţit câinele de luptă asupra unui maidanez, pentru a se distra alături de prieteni

Scene de o cruzime inimaginabilă au fost surprinse în Hunedoara. Stăpânul unui câine de luptă îşi lasă patrupedul să sfâşie un maidanez, chiar sub ochii altor tineri pe care pare că îi distrează scena.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 14:41

Vezi și
  • Imaginile au ajuns pe internet.
  • Internauţii au sesizat poliţia.

Imaginile ajunse pe internet i-au revoltat pe iubitorii de animale. Internauţii au sesizat poliţia, care a luat imediat măsuri împotriva făptaşului.

Imaginile apărute pe internet au stârnit revoltă între internauţi. Un câine de luptă a fost asmuţit asupra unui maidanez de stăpânul său.

Alături de câţiva prieteni, acesta pare amuzat de scenă. A postat-o şi pe internet. Imaginile i-au revoltat pe iubitorii de animale, care au alertat poliţia.

Bogdan Niţu, Poliţia Hunedoara: Poliţiştii au reuşit deja să îl identifice pe tânărul care a realizat această filmare, vorbim despre un tânăr în vârstă de 25 de ani din Orăştie. Acesta a fost audiat la sediul poliţiei şi a declarat faptul că respectivul animal îi aparţine fratelui acestuia, el a încercat doar pentru a-i despărţi pe cei doi câini.

Deocamdată, tânărul care a filmat şi a postat scenele a fost amendat cu 3 mii de lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare.

Poliţiştii continuă cercetările în cazul său, însă. Ar putea fi acuzat pentru cruzime împotriva animalelor şi riscă trei luni de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Orăştie şi-a asmuţit câinele de luptă asupra unui maidanez, pentru a se distra alături de prieteni