Antena Meniu Search
x

Video Orbit de furie, un bărbat şi-a înjunghiat soţia pe stradă, în Năvodari: "Am venit să stau de vorbă cu ea şi a zis că nu o interesează"

Un nou caz şocant de violenţă în familie, la doar câteva zile de la dubla crimă din Argeş. O femeie din Năvodari a fost înjunghiată de soţ la câteva minute ce a ieşit de la serviciu. Norocul a fost, totuşi, de partea femeii, pentru că un echipaj de poliţie se afla în zonă , si a reuşit să îl oprească pe agresor la timp. 

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 09:26

Vezi și

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul din imagini şi-a adus aminte că are ceva de împărţit cu soţia sa. N-a mai aşteptat ca femeia să ajungă acasă, ci a mers s-o aştepte în faţa locului de muncă. Discuţia a degenerat rapid, iar agresorul a scos un cuţit şi a tăiat-o pe femeie pe faţă.

"Am venit să stau de vorbă cu ea şi a zis că nu o interesează. Nu te interesează? Bine, atunci nici pe mine nu o să mă mai intereseze", a spus agresorul.

Soţul violent, prins de poliţiştii locali

O colegă de serviciu a femeii, care a vazut scena violentă, a sunat la 112. Un echipaj de la Politia Locala din Navodari trecea prin zona si a reusit sa il prinda pe barbat si sa il imobilizeze. 

Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Colegii au găsit o persoană de sex feminin de aproximativ 40 de ani conştientă, cooperantă, care se pare că fusese înţepată cu un obiect ascuţit.  

Femeia ranita a fost, ulterior, transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Barbatul a ajuns la secţie.

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPj Constanţa: Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei oraşului Năvodari pentru audieri, iar poliţiştii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. 

Acum cateva zile, un alt caz asemănător şoca întreaga ţară. O mamă şi fiul acesteia, din Argeş, au fost ucişi cu sânge rece de fostul partener de viaţă al femeii, în curtea unei biserici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Orbit de furie, un bărbat şi-a înjunghiat soţia pe stradă, în Năvodari: "Am venit să stau de vorbă cu ea şi a zis că nu o interesează"