Antena Meniu Search
x

Video Orbit de gelozie și furios după o ceartă cu fosta iubita, un băcăuan a luat ranga şi s-a răzbunat pe maşinile de pe o stradă întreagă

Gelozia naşte monştri şi face pagube. Furios peste măsură pe fosta iubită, un bărbat de 39 de ani din Bacău şi-a vărsat năduful pe maşinile de pe o stradă întreagă. Deşi proprietarii autoturismelor afectate nu erau vinovaţi, bărbatul ar fi fost orbit de gelozie. După incident, fosta iubită, o tânără de 25 de ani, a cerut ordin de restricţie împotriva bărbatulului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 12.04.2024, 14:54

Vezi și

Tânăra de 25 de ani a fost cea care a sunat la 112, spunând că la ora 4 dimineaţa, fostul ei iubit, pe fondul unei crize de gelozie, s-a răzbunat pe maşina ei personală. Individul a venit înarmat cu o rangă şi a lovit şi a distrus autoturismul respectiv: a spart parbrizul, geamurile şi caroseria.

Orbit de gelozie, băcăuanul şi-a vărsat nervii pe maşinile vecinilor fostei iubite 

Bărbatul de 39 de ani nu s-a oprit în a vandaliza doar maşina fostei sale iubite, ci a lovit tot ce a prins în cale. A distrus alte şase autoturisme parcate în imediata apropiere.

În momentul în care poliţiştii au venit la faţa locului, au constatat că bărbatul este extrem de violent şi i-au sugerat femeii să ceară un ordin de restricţie, însă tânăra a refuzat.

Totuşi, din cauza faptelor pe care le-a făcut s-a deschis un dosar penal penal pentru distrugere, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Evenimente » Orbit de gelozie și furios după o ceartă cu fosta iubita, un băcăuan a luat ranga şi s-a răzbunat pe maşinile de pe o stradă întreagă