Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază băiat blând!" La doar 29 de ani, Andrei a ales moartea. Tânărul din Vaslui s-a spânzurat într-o pădure

O carieră la început de drum şi multe vise care s-au spulberat într-o clipă. La doar 29 de ani, Andrei a ales moartea. Nu a mai vrut să trăiască cu ideea că nu poate renunţa la viciul din cauza căruia s-a îndatorat peste măsură.

de Monica Palade

la 08.10.2024 , 17:23

Potrivit Vremea Nouă, tânărul, care era farmacist, a ajuns să aibă probleme financiare, după ce a împrumutat sume mari de bani pe care nu a mai putut să le dea înapoi. Prietenii săi spun că Andrei căzuse în patima jocurilor de noroc.

Luni, Andrei a luat decizia fatală. A mers la un magayin de bricolaj şi-a cumpărat o sfoară, apoi s-a dus într-o pădure, unde s-a spânzurat. Un bărbat care se plimba în zonă l-a descoperit şi a sunat imediat la 112.

Ce spun poliţiştii

Articolul continuă după reclamă

La data de 7 octombrie 2024, ora 14:09, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în municipiul Vaslui, fost găsită decedată (spânzurată) în pădurea Paiu, din Vaslui. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei medico-legale. În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Vestea morţii i-a întristat pe prietenii săi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază băiat blând!” „Dumnezeu să te ierte! Drum lin către stele”. „Dumnezeu sa-l odihnească in pace!”

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » "Oriunde ai fi, Dumnezeu să te aibă în pază băiat blând!" La doar 29 de ani, Andrei a ales moartea. Tânărul din Vaslui s-a spânzurat într-o pădure