Antena Meniu Search
x

OROARE ÎN ITALIA! Un tânăr român în vârstă de 24 de ani a bătut şi batjocorit o bătrână de 85 de ani. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Fitan Mădălin, de 24 de ani, român, a fost condamnat de Judecătoria din Siracusa, Sicilia, la 8 ani de închisoare pentru abuz asupra unei bătrâne.

Fitan Mădălin în vârstă de 24 de ani, bărbat de naționalitate română, a fost condamnat de Judecătoria din Siracusa, Sicilia, la 8 ani de închisoare pentru abuz și violență sexuală asupra unei bătrâne de cetăţenie italiană în vârstă de 85 de ani.

Mădălin fusese arestat de către carabinierii din Floridia, regiunea Sicilia, în data de 3 decembrie 2016, relatează corrieredelmezzogiorno.it, potrivit rotalianul.com.

Conform investigațiilor făcute, anchetatorii au constatat că bărbatul român a intrat în casa victimei, care se afla la câteva sute de metri de Piazza del Popolo din Floridia, și a abuzat-o sexual, după ce s-a certat cu bătrâna. 

Victima a fost spitalizată de urgență la spitalul Umberto I cu o traumă craniană și fracturi intercostale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » OROARE ÎN ITALIA! Un tânăr român în vârstă de 24 de ani a bătut şi batjocorit o bătrână de 85 de ani. DETALII ŞOCANTE din anchetă