Antena Meniu Search
x

Pacient cu arsuri grave, transportat de militarii români cu o navă C+27 Spartan în Germania

Un pacient care a suferit arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului este transportat, sâmbătă, în Germania, cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române. Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, iar transportul de la unitatea spitalicească către aeroport s-a realizat cu o ambulanţă a SMURD, conform News.ro.

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 15:07

Pacient cu arsuri grave, transportat de militarii români cu o navă C-27 Spartan în Germania - Facebook

"Avionul C-27J Spartan este un aparat remarcabil în clasa din care face parte, cu capacitate manevrieră şi tactică superioară. Este destinat să execute misiuni tactice, în operaţii de menţinere a păcii şi umanitare asigurând transportul aerian direct în teatru, ziua şi noaptea.

Cea mai recentă misiune a acestui tip de aeronavă a avut loc chiar azi, când a decolat, în configurație medicală, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență, pentru a efectua o misiune de transport umanitar pe ruta Otopeni- Lubeck (Germania), a unui pacient diagnosticat cu arsuri pe aproximativ 45% din suprafața corporală", a transmis MApN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Pacient cu arsuri grave, transportat de militarii români cu o navă C+27 Spartan în Germania