Antena Meniu Search
x

Caz halucinant la Cluj. Un pacient s-a rătăcit pe holurile unei clinici, în timp ce era căutat de rude şi infirmiere. A fost găsit mort după 24 de ore! (Video)

Caz halucinant semnalat de deputatul Emanuel Ungureanu. Un pacient de 55 de ani s-a rătăcit într-o clinică și a fost găsit abia a doua zi, mort, pe scări.

Caz halucinant semnalat de deputatul Emanuel Ungureanu. Un pacient de 55 de ani s-a rătăcit într-o clinică și a fost găsit abia a doua zi, mort, pe scările labirintice din clădire.

Potrivit politicianului clujean, bărbatul de 55 de ani "a murit pe nişte scări, singur în condițiile în care timp de 24 de ore a fost căutat fără rezultat în mod haotic de rude, infirmiere și cel mai puțin de către polițiști".

Ungureanu a reacţionat cu o postare live, pe Facebook, chiar din clinica respectivă, susţinând că va cere ministrului Sănătății Sorina Pintea măsuri urgente că toate spitalele să aibă camere de supraveghere măcar la intrări.

"Tragedie! În direct din Clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca. Aici, în data de 21 februarie a murit un om. Tragedia este că acest pacient de 55 ani a murit pe niște scări, singur, în condițiile în care timp de 24 de ore a fost căutat fără rezultat în mod haotic de rude, infirmiere și cel mai puțin de către polițiști. Urmăriți firul acestei povești cumplite și mărturia nepoatei celui decedat, studentă la Medicină în anul 6 UMF Cluj. În această clinică nu funcționează la această oră nicio cameră de supraveghere. 

De fapt, aici ca în atâtea spitale din România domnește haosul și indiferența. A murit un om. Contează. Voi cere Ministrului Sănătății Sorina Pintea măsuri urgente ca toate spitalele să fie dotate cu camere de supraveghere măcar la intrările și ieșirile din aceste clădiri care sunt de prea multe ori capcane ale morții. Indiferența ucide!″, a scris deputatul clujean, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Caz halucinant la Cluj. Un pacient s-a rătăcit pe holurile unei clinici, în timp ce era căutat de rude şi infirmiere. A fost găsit mort după 24 de ore! (Video)