Antena Meniu Search
x

Pacient lovit de o pisică prăbușită cu tavanul fals, la Spitalul din Constanța

Atenţie cad pisici din tavanul spitalului, direct peste pacienţi! S-a întâmplat joi seară în Constanţa, în secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean. Două feline s-au prăbuşit de la înălţime cu tot cu o parte din plafon.

De Redactia Observator la 03.01.2020, 21:13
Vezi și

Atenţie cad pisici din tavanul spitalului, direct peste pacienţi! S-a întâmplat joi seară în Constanţa, în secţia de Radiologie a Spitalului Judeţean. Două feline s-au prăbuşit de la înălţime cu tot cu o parte din plafon, chiar în momentul în care medicii treceau cu o targă pe care se afla un pacient. Nimeni nu ştie cum au ajuns pisicile în tavanul fals al spitalului. Mai mulţi martori au filmat incidentul neobişnuit. 

Par scene suprarealiste în înregistrarea video. Pe holurile Spitalului Judeţean Constanţa, în secţia de radiologie, două pisici aleargă speriate printre pacienţi, după ce tocmai au căzut din tavan.

”Ia uitaţi! Ne sar pisicile în cap!”, se aude în înregistrare.

Felinele s-au prăbuşit cu tot cu două bucăţi de rigips din plafon. Una dintre ele - direct peste un pacient aflat pe o targă.

”Cu bucata aia de rigips, de tavan fals, a căzut şi pisica. Prima, prima. Ne-am dat pe partea dreaptă cu targă, când, în nicio fracţiune de secundă a căzut şi a doua placă. Şi i-a căzut pe burtă. Când a doua pisică i-a căzut pe faţă cu ghearele”, povestește un martor.

”Mă îngrozește pentru ca noi muncim, platim si uitati unde suntem cazati si ce facem”, spune un pacient.

Imaginile au fost văzute vineri şi de conducerea spitalului.

"Ne pare rau pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la aceasta situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori", au transmis cei de la Spitalul Judeţean Constanţa

Nu se ştie cum şi când a ajuns familia de pisici în tavan fals al spitalului. O firmă specializată va verifica dacă şi alte feline se află acolo.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Pacient lovit de o pisică prăbușită cu tavanul fals, la Spitalul din Constanța