Antena Meniu Search
x

Video Pagube de peste 20.000 de euro pentru o familie, după ce un copac putred s-a prăbuşit peste două maşini, pe o stradă din Capitală

Un copac de peste 10 metri înălţime s-a prăbuşit din senin în această dimineaţă peste două maşini parcate în cartierul Militari, din Bucureşti. Din fericire, nimeni nu trecea în acel moment pe acolo şi nu au existat victime. Pagubele materiale se ridică în schimb, la peste 20.000 de euro. E al treilea arbore care cade în Capitală în ultimele cinci zile, fără să fie doborât de furtună. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 30.06.2024 , 20:29

Copacul înalt aproape cât un bloc cu 4 etaje, a căzut pe o stradă din Sectorul 6 unde erau parcate mai multe maşini. Cinci au fost avariate în total, iar două sunt făcute praf şi nu mai pot fi reparate. Ambele aparţin aceleiaşi familii, aflată în vacanţă în aceste zile.

Oamenii au făcut numeroase plângeri pentru că pomul era putred 

Nici bine nu şi-au despachetat bagajele, că cei doi soţi trebuie să se întoarcă acum să evalueze daunele estimate la 20.000 de euro.

Vezi și

Alte autoturisme au parbrizul spart şi oglinzile retrovizoare îndoite. Crengile copacului s-au rupt în sute de bucăţi şi s-au împrăştiat pe toată strada. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. 

Pe acelaşi subiect

În privinţa acestui copac, locatarii au făcut numeroase plângeri la primărie. Fără rezultat, însă. Asta, deşi ar fi trebui să se ia o măsură, mai ales având în vedere că acest arbore era putred de mult.

Pomul trebuia evaluat de Administraţia Domeniului Public a Sectorului 6, dar muncitorii au fost trimişi la faţa locului abia acum, să cureţe zona.

Reacţia primarului din Sectorul 6 al Capitalei

Contactat de Observator pentru un punct de vedere, primarul Ciprian Ciucu, nu a răspuns la telefon. În trecut, edilul s-a plâns că nu primeşte avize de la Primăria Capitalei pentru a tăia copacii, chiar dacă sunt bătrâni şi uscaţi.  

E al treilea pom prăbuşit în Capitală în ultimele cinci zile, deşi nu au mai fost furtuni în Bucureşti în această perioadă. 

În urmă cu 2 zile, un arbore a căzut într-o zonă intens de circulată din Obor, chiar în faţa unei maşini. 

Iar pe 26 iunie, un altul a ajuns pe acoperişul unei cafenele din Dorobanţi. Nici atunci nu au fost persoane rănite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Pagube de peste 20.000 de euro pentru o familie, după ce un copac putred s-a prăbuşit peste două maşini, pe o stradă din Capitală