Antena Meniu Search
x

Bărbat de 45 de ani, găsit mort alături de fetițele lui, în casa din UK. Lângă cadavrele celor 3 era și cel al unei femei: "Nu știm ce s-a întâmplat"

Moarte învăluită în mister. Un bărbat a fost găsit mort alături de cele două fetițe ale sale și o femeie, în casa lui din UK. Polițiștii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 20.01.2024, 12:34

Bărbat de 45 de ani, găsit mort alături de fetițele lui, în casa din UK. Lângă cadavrele celor 3 era și cel al unei femei
Bărbat de 45 de ani, găsit mort alături de fetițele lui, în casa din UK. Lângă cadavrele celor 3 era și cel al unei femei - Shutterstock / poză ilustrativă

Moarte învăluită în mister. Un bărbat a fost găsit mort alături de cele două fetițe ale sale și o femeie, în casa lui din UK. Polițiștii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat. Polițiștii au intrat cu forța în casa din casa din Costessey, lângă Norwich și au găsit patru trupuri fără viață, potrivit The Sun.

Găsit mort alături de fetițele lui

Bartlomiej Kuczynski, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort lângă cele două fetițe alea sale. Lângă cei trei se afla și cadavrul unei femei, în vârstă de 36 de ani, care nu a fost încă identificată de autorități. Poliția știe însă sigur că și ea făcea parte din familie.

„Nu știm ce s-a întâmplat. Este doar devastator. Faptul că copiii sunt morți e și mai rău. Nu îmi pot imagina ce s-a întâmplat”, a declarat o vecină șocată de cele întâmplate.

Un alt vecin a spus că Bartlomiej a fost dat dispărut cu aproximativ o lună în urmă, chiar înainte de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Bărbat de 45 de ani, găsit mort alături de fetițele lui, în casa din UK. Lângă cadavrele celor 3 era și cel al unei femei: "Nu știm ce s-a întâmplat"