Antena Meniu Search
x

Video Panică într-un bloc din Constanța, după izbucnirea unui incendiu. 12 adulți, 4 copii și 3 câini au fost evacuați de pompieri din imobil

 A fost panică în această dimineaţă într-un cartier din Constanţa, după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament, aflat la etajul doi al unui bloc. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca locatarii de la etajele superioare să fie evacuaţi, cu o autoscară. 12 adulţi, patru copii şi trei câini au fost scoşi din imobil cu sprijinul salvatorilor ISU. Trei dintre copiii au primit suport medical la faţa locului, iar unui adult i s-a administrat oxigen. Proprietarii apartamentului în care a izbucnit focul erau plecaţi, iar în casă se afla doar băiatul lor. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 20:36

Vezi și

Copii scoşi pe braţe, dar şi animale salvate în ultimul moment. Această femeie îşi strânge la piept căţelul pe care pompierii l-au scos din casă după ce dintr-un apartament aflat la al doilea etaj al blocului a început să iasă fum.

Alarma s-a dat în jurul orei 9 jumătate dimineaţa. Vecinii au auzit o bubuitură puternică.

Reporter: V-aţi speriat?

Locatar: Normal. Că eu stau la 1.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce s-a auzit?

Locatar: A bubuit dintr-o dată şi asta este.

Femeie: Când am deschis uşa nu am putut să respir. Era fumul groaznic, m-am dat la o parte şi am început să strig! Nu mai ştiam pe unde, ce să fac!

Femeie: Deasupra stau!

Reporter: V-au scos pompierii pe dumneavoastră?

Femeie: Da, da, da.

Şi nu a fost singura. 12 adulţi, 4 copii şi 3 câini au fost evacuaţi de pompieri. Zece locatari au reuşit să iasă singuri din clădire.

Trei copii au avut nevoie de asistență medicală

Trei copii au primit asistenţă medicală în ambulanţe, iar unui adult i s-a administrat oxigen fără să fie însă nevoie să fie dus la spital.

Reporter: Aţi reuşit să luaţi ceva din casă?

Locatar: Nu am luat nimic!

Reporter: Văd că sunteţi în slapi!

Din primele informaţii se pare că incendiul ar fi izbucnit din dormitor, cauza fiind în curs de cercetare. Proprietarii apartamentului nu erau acasă, iar în locuinţă se afla în momentul în care a izbucnit incendiul, doar băiatul lor, care este minor. Acesta este acum în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Panică într-un bloc din Constanța, după izbucnirea unui incendiu. 12 adulți, 4 copii și 3 câini au fost evacuați de pompieri din imobil