Antena Meniu Search
x

Video Panică la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Vizitatorii au fost evacuați de urgență și duși la adăpost

Momente de panică, ieri, la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. Vizitatorii au fost evacuaţi de urgenţă după ce angajaţii au observat că o cuşcă de leu nu era asigurată cum trebuie. În cele din urmă situaţia a fost rezolvată fără alte incidente. Mai mulţi lei au ajuns aici din Odessa, pentru a fi puşi la adăpost.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 10:23

Vezi și

Alarma s-a dat chiar în timp ce animalele sălbatice erau descărcate. Cuşca de transport a unui leu nu era asigurată total.

Vă puteţi da înapoi, vă rog?

Care este problema?

Trebuie sa ne asigurăm înainte.

Pe acelaşi subiect

Angajaţii au aplicat procedura standard în astfel de cazuri. Grădina Zoologică s-a închis, iar vizitatorii prezenţi au fost duşi la adăpost.

Szantho Janos, director grădina zoologică Târgu Mureș: Da, era puţină panică. Erau şi grupuri de copii care imediat au fost duse în diverse amplasamente la clasa de pasari la clasa maimuţelor.

Nouă lei salvați din Odessa, cazaţi temporar la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

39 de lei şi un tigru au fost salvaţi din Grădina Zoologică din Odessa, de o organizaţie de protecţie a animalelor, pentru că erau în pericol din cauza bombardamentelor.

Nouă lei vor fi cazaţi temporar la Târgu Mureş.

Lionel de Lange, director Organizaţie Internaţională: E mereu dificil când lucrezi cu animale sălbatice. Nu ştii niciodată ce vor face. 

Leii vor locui la noi în ţară până în luna septembrie, când vor pleca fie spre America, fie în Africa de Sud. Până atunci, turiştii se declară încântaţi de această iniţiativă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Panică la Grădina Zoologică din Târgu-Mureș. Vizitatorii au fost evacuați de urgență și duși la adăpost