Antena Meniu Search
x

Video Animalele de la Grădina Zoologică din Oradea pot fi "adoptate". Noii părinţi au ocazia să le ofere hrană și să se joace cu ele câteva ore

Leii, tigrii ori suricatele de la Zoo Oradea au fost răsfăţate în acest weekend. Au fost "adoptate", iar noii părinţi au avut ocazia să le ofere hrană și chiar să se joace cu ele câteva ore. 

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 10:24

Vezi și

Patrick are 11 ani și până acum a adoptat 3 animale: o lamă, o capră și un capucin brun. În perioada următoare intenționează sa adopte încă 2 animale: un tigru siberian și un lup arctic.

Patrick: Mă simt foarte bine. Îmi place mult acest lucru. Îmi place să ştiu că mă implic în viaţa lor.

În bucătăria grădinii zoologice, părinţii adoptivi ai animalelor aleg pentru "copiii" lor cele mai bune sortimente de mâncare. După ce tăvile sunt umplute cu bunătăți, acestea sunt împărțite chiar de copii animalelor adoptate.

La grădina zoologică din Oradea, adopţia animalelor a început acum 8 ani, iar părinții adoptivi sunt lăsați să își viziteze preferatul de două ori pe an. După vizită, aceştia pot să se joace cu ei şi să îi hrănească. 

Alexandru Sârbu –medic veterinar grădina zoologică Oradea: Suntem la a 13-a ediție. Este ziua în care părinţii adoptivi ai animalelor din grădina zoologică vin să interacţioneze animalele adoptate.

Numai anul acesta, 50 de vizitatori au devenit părinți adoptivi ai animalelor de la grădina zoologică din Oradea. Din donațiile strânse, reprezentanţii grădinii cumpără hrană pentru animalele adăpostite acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Animalele de la Grădina Zoologică din Oradea pot fi "adoptate". Noii părinţi au ocazia să le ofere hrană și să se joace cu ele câteva ore