Antena Meniu Search
x

Panică, seara trecută, în Eforie Nord. În doar câteva minute un nor negru de fum a acoperit cerul

A fost panică, seara trecută, în staţiunea Eforie Nord! Un depozit de mobilă a fost cuprins de flăcări, iar focul, care s-a putut vedea de la kilometri distanţă, i-a speriat pe localnici. În doar câteva minute un nor negru de fum a acoperit cerul. Nu se ştie deocamdată ce a provocat incendiul, însă pagubele materiale sunt însemnate.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 08:38

Vezi și

Incendiul a izbucnit din senin, iar oamenii spun că flăcările mari s-au văzut în întregul cartier. Mai multe echipaje de pompieri din Tuzla şi din Agigea au sosit imediat la faţa locului. În sprijinul lor au mai venit şi două ambulanţe pentru a prelua eventuale victime. 

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: Au fost alocate cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, o autoscară, o autospecială de transport victime multiple şi un SMURD B. 

În doar câteva minute, flăcările au înghiţit jumătate din depozitul de mobilă şi au provocat pagube uriaşe. Aproape două ore au luptat pompierii să stingă focul. 

Răzvan Parconie, ISU Dobrogea: A ars o hală, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, în care erau depozitate materiale lemnoase. 

În momentul izbucnirii incendiului, nimeni nu se afla în interior. Anchetatorii au ridicat mai multe probe şi urmează să stabilească de la ce a pornit focul. Nu exclud nici ipoteza unei mâini criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Panică, seara trecută, în Eforie Nord. În doar câteva minute un nor negru de fum a acoperit cerul