Antena Meniu Search
x

Video Parada de 1 Decembrie 2023 - Video din Bucureşti. Imagini (live) de la Arcul de Triumf

Parada militară de 1 Decembrie 2023, unul dintre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de an, are loc vineri, în zona Arcul de Triumf, din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 10:50

Parade de 1 Decembrie 2023, din Bucureşti
Parade de 1 Decembrie 2023, din Bucureşti - Profimedia
  • Mii de militari şi specialişti, români şi străini, defilează la parada de 1 Decembrie, de la Bucureşti.

Mii de militari şi specialişti ai diferite structuri, dar şi soldaţi ce reprezintă ţări străine defilează vineri, 1 Decembrie 2023, la Bucureşti, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

La Bucureşti ar urma să defileze reprezentanţi ai Ministerului Apărării, ai Ministerului Afacerilor Interne, dar şi reprezentanţi ai unor structuri precum Serviciul de Telecomunicaţii Speciale sau Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Din punct de vedere al participării internaţionale, la Bucureşti defilează militari şi specialişti proveniţi din state precum Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Moldova, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii, Ţările de Jos, etc.

Record de asistenţă la parada de 1 Decembrie 2023, de la Bucureşti

Specialişti se aşteaptă ca la parada de 1 Decembrie 2023, de la Bucureşti, să avem un record de asistenţă. Asta şi pentru că avem parte de condiţii meteo extrem de favorabile, zona de sud a ţării fiind traversată, în această perioadă, de un val de aer cald.

Vorbim despre un val de aer ce aduce temperaturi neobişnuit de ridicate, în Bucureşti existând posibilitatea să se înregistreze chiar şi 20 de grade Celsius în acest sfârşit de săptămână.

Din acest motiv, autorităţile se aşteaptă ca un număr cât mai mare de doritori să se bucure de parada militară organizată de Ziua Naţională a României.

Restricţii de circulaţie, din cauza paradei de 1 Decembrie 2023, de la Bucureşti

Deşi în mod normal parada militară de Ziua Naţională a României este un motiv de bucurie, parada de 1 Decembrie 2023 vine, ca de obicei, şi cu o veste mai puţin plăcută. Este vorba de numeroasele restricţii care se impun astăzi în zona Arcul de Triumf.

Autorităţile recomandă celor care se deplasează cu maşina să evite zona respectivă. De asemenea, celor care merg pentru a viziona parada militară li se recomandă să utilizeze mijloacele de transport în comun.

Detalii despre restricţiile de circulaţie găsiţi AICI.

Tehnica militară prezentată la parada de 1 Decembrie 2023

Peste 2.000 de militari şi specialişti ar urma să defileze la parada de 1 Decembrie 2023, de la Bucureşti. Vorbim, în principal, despre militari şi specialişti care ar urma să defileze la pas.

Însă, vorbim şi despre numeroase elemente de tehnică militară. La parada de 1 Decembrie 2023 ar urma să fie prezentate numeroase aeronave şi elicoptere care să survoleze cerul, dar şi cele trei elicoptere BlackHawk intrate de curând în posesia SMURD sau avionul de luptă fără pilot "Bayraktar".

Nu în ultimul rând, ar urma să vedem vehicule blindate, sisteme de lansare a rachetelor, tancurile Bizon, blindatele Piranha şi aşa mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Parada de 1 Decembrie 2023 - Video din Bucureşti. Imagini (live) de la Arcul de Triumf