Antena Meniu Search
x

Video Parada de 1 decembrie. Ceremonii speciale pregătite anul acesta la Bucureşti şi Alba Iulia: regulile ce trebuie respectate de cei care vor să participe

Anul acesta vom avea paradă de 1 Decembrie, însă cu un număr restrâns de participanţi. La ceremonia din Bucureşti vor putea participa 400 de persoane.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 22.11.2021, 21:40

Vezi și

Ceremonia va începe la ora 11:00, în Piaţa Arcul de Triumf într-un format restrâns ţinând cont de situaţia epidemiologică. E posibil cu participarea mai multor persoane dacă luăm în considerare că în ultimele zile numărul de infectări a fost în scădere.

1 decembrie. Ceremonii speciale la Bucureşti şi Alba Iulia

Ceremonia va începe cu intonarea imnului naţional, iar apoi preşedintele Klaus Iohannis va depune o coroană de flori în memoria eroilor români. La Bucureşti, în zona oficială, vor putea participa cel mult 400 de persoane. Cu toţii vor purta mască de protecţie, vor păstra o distanţă de un metru şi vor prezenta certificatul verde. Ceremonii vor fi în mai multe oraşe din ţară, spre exemplu, la Alba Iulia ceremonia va începe de la ora 08:00 şi se va încheia la ora 20:00 cu un spectacol de drone în Piaţa Unirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Parada de 1 decembrie. Ceremonii speciale pregătite anul acesta la Bucureşti şi Alba Iulia: regulile ce trebuie respectate de cei care vor să participe