Antena Meniu Search
x

Video Parada de 1 Decembrie, live pe observatornews.ro vineri, 10:30. Sonia Simionov şi Cristi Popovici transmit de la Arcul de Triumf

Se anunță cea mai mare Paradă Militară de Ziua Națională din istorie. Peste 2.600 de militari români și străini, cu aproape 200 de mijloace tehnice, vor defila la Arcul de Triumf, mâine. Iar spectacolul va fi completat de zeci de aeronave. Într-o ediție specială, de la ora 10.30, chiar de lângă Arcul de Triumf, vor transmite integral Parada Militară Sonia Simionov și Cristi Popovici. 

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 20:18

Vezi și

Cristi Popovici: Mâine vedem, pentru prima dată, dronele de luptă Bayraktar. Un model va fi aici, în expoziția statică de la București. Vom vedea lansatoare de rachete de ultimă generație, Transportoarele blindate PIRANHA V și zece blocuri de defilare vor fi formate din militari străini, aliați.

Sonia Simionov: Tot pentru prima dată, o formație de F-16 a Forțelor Aeriene Turcești va survola Piața Arcului de Triumf și piloții germani cu Eurofighterele Typhoon vor face treceri. E important de spus că vor fi trei momente de survol anul acesta, unul cu elicoptere și aeronave mari, al doilea cu supersonice și ultimul moment al aviației va fi de acrobație. 

Parada Militară începe la ora 11.00

Cristi Popovici: Parada Militară începe la ora 11.00, dar noi vom începe Ediția Specială la ora 10 și 30 de minute. Avem invitați din toate structurile importante, Forțe Terestre, Forțe Navale, Forțe Aeriene și informații, în premieră și în exclusivitate despre planul de înzestrare al Armatei Române. 

Pe acelaşi subiect

Sonia Simionov: În plus, prin colegii noștri, vom avea imagini și intervenții în direct din cele mai importante orașe din țară, dar și din baze aeriene, din elicoptere sau din tancurile care vor participa la defilare. 

Vremea va fi prietenoasă de 1 decembrie

Cristi Popovici: Și vremea va fi destul de prietenoasă, cam 11 grade Celsius la prânz.

Sonia Simionov: Prima dată în 13 ani când prind și eu vreme bună la Paradă, că m-am săturat de lapoviță, ploaie sau ger.

Cristi Popovici: Așadar, mâine, de la 10.30, fiți alături de noi de aici sau din fața televizoarelor. 

Sonia Simionov: Pentru că venim cu o ediție specială Observator, Parada Militară se vede integral pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Parada de 1 Decembrie, live pe observatornews.ro vineri, 10:30. Sonia Simionov şi Cristi Popovici transmit de la Arcul de Triumf