Antena Meniu Search
x

Video Paradisul există şi-n România. Cum arată plajele ca-n Mexic sau Grecia din nordul litoralului: turiştii sunt trataţi regeşte

Paradisul există. Și nu trebuie căutat prea mult. Weekendul acesta turiștii l-au găsit în nordul litoralului. Aici clienții nu se uită la bani. Plătesc oricât pentru a fi tratați regește. În cele mai căutate staţiuni de la malul mării, cei mai mulţi administratori de plaje au înţeles că nisipul şi apa nu sunt suficiente pentru a atrage clienţii. Aşa au apărut pe litoralul românesc plaje exotice ca-n Mexic sau în Grecia.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.06.2023, 19:29

Vezi și

Ne aflăm pe una dintre plajele din Năvodari. Un mic colţ de rai, cu canapele joase, zone de relaxare construite din bambus şi lemn şi corturi în stil amerindian. "Am încercat să creăm ceva diferit, am apelat și la un designer care ne-a ajutat să îmbinăm totul și să facem o armonie între toate lucrurile", a declarat Luiza Dumitrache, administrator plajă. Iar clienţii văd diferenţa. "E o plăcere deosebita că am descoperit un altfel de concept de plajă, foarte liniștită unde omul chiar se poate odihni, simți bine și se poate relaxa", spune o turistă.

Care sunt preţurile

Fiecare client are propriul barman. Pentru ca servirea să fie cât mai rapidă, angajaţii au căşti şi comunică printr-un sistem audio. "Şi clientul să fie repede satisfăcut și noi să nu mai facem zeci de drumuri pe plajă", a declarat Sebi, ajutor de ospătar. Cei care vor să evite complet caldura de pe plajă o pot face direct sub umbra salciei, într-un leagăn extrem de relaxant.  Iar după o zi întreagă de plajă turiştii se pot retrage în această zonă, unde împreună cu un DJ petrec până spre dimineaţă!

La o plimbare prin Năvodari e tot mai limpede că plajele exclusiviste au câștigat teren în faţa celor clasice. Nu mai este suficient să ai umbrele și şezlonguri, acum plajele ies în evidenţă prin decoruri şi prin serviciile oferite. De exemplu, pe această plajă plină cu palmieri atmosfera este una mediteraneană. "Bar special pentru fructe, narghilea, bar special, un design exotic, cokteiluri personalizate şi mancaruri cu savoare mediteraneană", a declarat Gabriela Ticu, admnistrator de plajă. Există un serviciu VIP şi un valet care îţi pachează maşina în momentul în care ajungi la plajă.

Un şezlong costă de la 50 de lei în sus, în timp ce pentru relaxarea la baldachine se plăteşte 200 de lei. O sticlă de gin costă 700 de lei, mult mai puţin decât o sticlă de şampanie, de trei litri, servită în lounge care poate ajunge şi la 10.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Paradisul există şi-n România. Cum arată plajele ca-n Mexic sau Grecia din nordul litoralului: turiştii sunt trataţi regeşte